مقایسه مرورگرهای وب
نوشته شده توسط : پیدرام کمالی

 مقایسه مرورگرهای وب


مقایسه مرورگرهای وب از میان تمام نرم افزارهای نصب شده بر روی رایانه شما، مرورگرهای وب برنامه های کاربردی هستند که ممکن است همه روزه از آنها استفاده شود ولی معمولا توجه چندانی به آنها نمی شود. با این وجود بین یک مرورگر خوب و یک مرورگر عالی تفاوتهای عمده ای وجود دارد.

بهترین مرورگرهای وب آنهایی هستند که سر راه شما قرار نمی گیرند؛ انتخاب یک مرورگر صحیح این حس را به شما می دهد که تنها شما هستید و سایت مورد علاقه تان. صفحات به سرعت بارگذاری می شوند و مرورگر می تواند صفحاتی را که بازدید می کنید، به خوبی کنترل کند، بدون اینکه شما مجبور باشید کار اضافه ای انجام دهید.

ولی برای انتخاب یک مرورگر عالی خصوصیات دیگری نیز وجود دارد، باید تعداد بیشماری از  add-on ها و extension  ها را پشتیبانی کند. باید بتوان تنظیمات شخصی را روی آن پیاده سازی کرد تا از شما در فضای آنلاین محافظت کند. یک مرورگر عالی باید توانایی شناسایی و بلاک کردن تهدیدات امنیتی مانند حملات  phishing و cross-site scripting را داشته باشد. همچنین باید در برابر  malware ها مقاوم باشد.

با وجود پنج نام بزرگ که بایکدیگر رقابت نزدیکی دارند و تعداد بسیاری که کمتر شناخته شده هستند، مرورگرها بازار شلوغی دارند. در این مقاله روی پنج مرورگر برتر تمرکز شده است: Internet Explorer، Mozila Firefox، Google Chrome، Apple Safari و Opera. روی این مرورگرها تست هایی انجام شده که هر کدام را از لحاظ اینترفیس، امنیت و سرعت بررسی کرده است.

اینترفیس

در اینترفیس همه مرورگرها از یک قاعده ابتدایی پیروی شده است ولیکن در ظاهر آنها تفاوتهای قابل توجهی وجود دارد. برای مثال اینترفیس مرورگر   Safari ظاهر آراسته ای دارد. مرورگر Google Chrome ظاهری ساده و بی تجمل دارد،  در حالیکه اینترفیس مرورگر Firefox کاربردی ولی قدیمی است.

امروزه اغلب مرورگرها ظاهری ساده و نوارابزار باریکتری دارند، و در بسیاری موارد هیچ نوارمنویی وجود ندارد. این مدل طراحی که معمولا شامل منوهای drop-down است، به خوبی پاسخگوی نیازها می باشد.

Firefox، Chrome و Opera قابلیت اعمال پوسته های متنوع را بر روی نوارابزار هایشان فراهم آورده اند، معمولا انتخاب کردن و تغییر دادن پوسته ها به سادگی صورت می گیرد. برای مثال Google پایگاه داده آنلاینی دارد که به شما این امکان را می دهد که تم های گوناگونی را برای Chrome انتخاب کنید. Mozila  نیز سایت مشابهی برای Firefox  دارد. انتخاب پوسته برای Firefox قابلیت جالبی دارد که به شما این امکان را می دهد که با قرار دادن کرسر روی هرthumbnail ، پوسته های مختلف را امتحان کنید.در حالیکه در Opera شما می توانید تم های مختلف را از داخل کنترل پنلی که در خود برنامه وجود دارد انتخاب کنید، البته استفاده از کنترل پنل Opera به سادگی استفاده از گالری های Chrome و Firefox نمی باشد. در این مقاله ارزیابی بر اساس سهولت در استفاده، آراستگی، انعطاف پذیری و نحوه طراحی اینترفیس انجام شده است.

Microsoft Internet Explorer 8.0

IE در نسخه 8.0 خود اینترفیس آراسته تری را به نمایش گذاشته است، ولی در قیاس با رقبای جدیدش نامنظم و آشفته به نظر می رسد. اگرچه به تجربه ثابت شده که دو جنبه از قابلیت tabbed-browsing آن کاربردی است.

تب های مشابه در IE با رنگ مشابه نمایش داده می شوند. اگر شما وارد سایتی شوید و لینکی از آن سایت را روی تب جدید اجرا کنید، آن تب رنگی مشابه تب قبل خواهد داشت. شما می توانید تب ها را از گروهی به گروه دیگر منتقل کنید ولی اگر صفحاتتان غیر مرتبط باشد نمی توانید آنها را در یک گروه قرار دهید.

مرورگر مایکروسافت همچنین گزینه tab thumbnail را عرضه کرده است. روی نوار تب کلیک کنید، صفحه ای به صورت pop up  باز می شود که تصویر تمام صفحات باز شما به صورت thumbnail در آن نمایش داده شده است، که روش خوبی برای مشاهده همه چیز در یک زمان است، ولی این  مورد که آیا این قابلیت بهتر از خصیصه مشابه در Opera 10.6 است یا خیر قابل بحث می باشد.

Mozila firefox 3.6

نسخه Firefox3.6 با داشتن ظاهری مشابه با نسخه های پیشین آن به نظر قدیمی می رسد. به خصوص اینکه در این نسخه window chrome (پنجره های نوار ابزار، منو و نوار عنوان) بیشتری نسبت به نسخه های اخیر Chrome و Safari قرار داده شده است.

ولی مشکل جدی در رابطه با اینترفیس Mozila وجود ندارد و جذابیتهای خاص خود را دارا می باشد. نوار جستجوی آن، جستجو را برای یافتن یک لغت یا عبارت در صفحه آسان می کند و URL-autofill آن کار بهتری نسبت به اغلب مرورگرها انجام می دهد.

همچنین Mozila به تازگی نسخه بتای Firefox 4.0 را نیز منتشر کرده است که در کنار قابلیتهای جدید، اینترفیس تازه ای را نیز ارائه کرده که در آن از رقبایی مانند Opera و Chrome الهام گرفته است.

Google Chrome 5.0

Google در Chrome نیز ساختار ساده خود را به کار گرفته است. در صفحه اصلی تنها چند گزینه اصلی قرار گرفته شده: یک نوار تب، یک فیلد آدرس، دکمه های back\forward\reload و چند دکمه دیگر برای منوهای drop-down. حتی status bar نیز مشاهده نمی شود؛ اگر لازم باشد پیغامهای page-loading در پایین صفحه نمایش داده می شود.نتیجه پایانی browsing روان و سریعی را در پی دارد.

در این مرورگر tabbed-browsing هم ارائه شده است. تب ها بالاتر از هر چیز دیگر در صفحه قرار گرفته اند که باعث میشود اطلاعات به طور منطقی در صفحه جریان داشته باشد. هنگامی که صفحات جدید را باز می کنید تب ها کوچک می شوند تا مناسب فضای موجود باشند و هنگاهی که تبها را می بندید دوباره بزرگ می شوند.

Apple Safari 5.0

مرورگر Safari تمام گزینه های استاندارد را فراهم آورده است که اندکی با قابلیت های Apple آمیخته شده است. به عنوان مثال نوار آدرس آن دو برابر می شود تا نوار page-loading را نیز در خود جای دهد. در home page  اصلی صفحاتی که بیشتر بازدید شده اند به صورت thumbnail روی پس زمینه ای براق نمایش داده می شوند.bookmark manager هم به خوبی طراحی شده و به شما این امکان را می دهد تا صفحات bookmark شده را به صورت thumbnail مشاهده کنید.

گزینه جدیدی که به نسخه 5.0 افزوده شده است، Safari Reader می باشد. زمانی که شما روی دکمه Reader در نوار آدرس کلیک می کنید، صفحه دیگری روی صفحه اصلی باز می شود که تنها متن در آن نمایش داده می شود. این قابلیت با این وجود که باعث شده خواندن مقالات ساده تر شوند ولی بحث هایی نیز ایجاد کرده است، زیرا صاحبان برخی وبسایتها مدعی شده اند که باعث کاهش فروش از طریق تبلیغات شده است. از طرف دیگر Safari تعدادی از امکانات اینترفیس مکینتاش را نیز در خود جای داده است که ممکن است برای همه کاربران قابل استفاده نباشد.

Opera10.6

امکانات Opera در یک منوی drop-down کوچک خلاصه می شود. اگر شما نوار تب را پنهان کنید این دکمه ناپدید می شود. طراحان Opera در طراحی متفاوت کاملا موفق بوده اند، ولی نتیجه به دست آمده بیش از حد ساده است.

از نقطه نظر زیبایی، اینترفیس Opera ساده، جذاب و بسیار انعطاف پذیراست، و همچنین تعداد مناسبی نوارابزار دارد که به راحتی می توان از درون آنها انتخاب کرد. Opera همچنین favorite bar  خوبی هم دارد که آن را Personal bar نامیده است ،هر چند که فضای زیادی از صفحه را اشغال می کند. Opera امکان نمایش thumbnail صفحات را روی نوار تب دارد که راه بسیار خوبی برای تشخیص هر تب از دیگری است.

 

اینترفیس منتخب: Google Chrome 5.0

Chrome به یمن اینترفیس ساده و اداری اش از بقیه پیشی گرفت. البته انتخاب اینترفیس مرورگر کاملا شخصی است و به علایق فرد بستگی دارد.

امنیت

برخی از مرورگرها در ایمن نگه داشتن شما در فضای آنلاین بهتر از بقیه عمل می کنند، اما در همه آنها یکسری حداقلهای امنیتی رعایت شده است. برای مثال phishing filter ها تقریبا همه گیر شده اند، این فیلتر ها معمولا به پایگاه داده آنلاین phishing site ها متصل می شوند؛ زمانی که شما باچنین سایتی مواجه شوید معمولا پیغامی از طرف مرورگر دریافت می کنید.

همچنین مرورگرها معمولا پیش از اینکه شما برنامه های دانلود شده را اجرا کنید، به شما شما پیغام می دهند تا به عنوان مثال ازاجرای malware که تحت عنوان فایل عکس مخفی شده است جلوگیری کنند. اگر چه  مرورگرها نمی توانند فایلهای بد یا خوب را تشخیص دهند، بنابراین شما هنوز هم به نرم افزار های آنتی ویروس احتاج دارید.

تعدادی از مرورگرهایی که در این بحث به آنها پرداخته شده است، امکان private browsing دارند. این روش از اینکه اشخاص دیگری که از همان کامپیوتر استفاده می کنند متوجه شوند شما چه کاری انجام می دهید، جلوگیری می کند. اما تهدیدات آنلاین را متوقف نمی کند.

Microsoft Internet Explorer 8.0

IE به مدت زیادی شهرت بدی در مبحث امنیت داشت ، ولی IE 8.0 خصیصه های امنیتی  قابل اطمینانی دارد. IE دامین سایتها را با رنگ تیره تری نمایش می دهد بنابراین شما متوجه می شوید سایتی که در حال مشاهده آن هستید، سایت اصلی است یا تقلبی. کاری که مایکرسافت در زمینه رنگ دامین انجام داده تغییر خوشایندی است و Chrome هم این ترفند را به کار گرفته است.

در نسخه 8.0 قابلیت cross-site scripting هم قرار گرفته که می تواند از وقوع انواع حملات سایبری جلوگیری کند.

 Mozila firefox 3.6

Firefox به خوبی شما را در زمینه امنیت به روز نگه می دارد. به عنوان مثال زمانی که آپدیتی به طور خودکار نصب می شود، آپدیت شدن plug-in ها هم بررسی می شود. شما می توانید در هر زمان با مشاهده سایت tinyurl.com/yLhbg7v برنامه آپدیت را اجرا کنید.

بررسی کردن plug-in ها در نگاه اول به نظر می رسید که در سایر مرورگرها نیز کار می کند ولی زمانی که کاملا بررسی شد، مشخص شد چک کردن به درستی انجام نگرفته است.

علاوه بر این Firefox اسامی سایتهایی که امکان identity information را دارند، در کادری نزدیک نوارآدرس نمایش می دهد. اگر شما روی آن کادر کلیک کنید، اطلاعات بیشتری از سایتی که درحال مشاهده آن هستید به صورت pop up روی صفحه ظاهر می شود.

Google Chrome 5.0

Google در Chrome به مشی جدیدی دست زده است، که در آن هر صفحه باز شما  stand box می شود. اگر سایتی که در حال مشاهده آن هستید، توسط گروههای سایبری هایجک شده باشد، stand boxing می تواند از ورود malwareها که بر روی آن سایت قرار داده شده اند به  رایانه شما جلوگیری کند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این آدرس tinyurl.com/oktr53 مراجعه کنید.

Apple Safari 5.0

Safari امکانات امنیتی استانداردی مانند phishing protection، private browsing و reset function دارد. این مرورگر به ویژه در زمینه کنترل کردن کوکی ها خوب عمل کرده است، به جای اینکه به شما این امکان را بدهد که به یکباره همه کوکی ها را فعال یا غیر فعال کنید، Safari این قابلیت را دارد که برخی از کوکی های سایتی را که مشاهده می کنید، فعال و تعدادی دیگر از همان سایت را غیر فعال کنید. برای مثال اگر شما از یک سایت خبری بازدید کنید، Safari فقط کوکی های سایت اصلی را می پذیرد و نه تبلیغاتی که بر روی آن قرار گرفته شده اند .

Opera10.6

Opera از colour-coding درنوار آدرس استفاده می کند تا مشخص کند که آیا یک صفحه انکریپت شده است و اگر شده آیا توسط پایگاه داده AVG ای علامت گذاری شده یا خیر. همچنین این مرورگر به شما این امکان را می دهد که تنها کوکی های سایتی که مشاهده می کنید بپذیرید، ولی تحت قوانین خاص هر سایت.

امنیت برتر: Google Chrome 5.0

Stand boxing امکان بسیار خوبی است ولی ممکن است شما متوجه آن نشوید. همچنین مرورگر Chrome آخرین مرورگری بود که در تست هک  Pwn2own امسال مردود شد.(برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به tinyurl.com/yhemo76 مراجعه کنید.(

آیا سرعت هنوز هم اهمیت دارد؟

اگر کارایی مرورگر تنها عامل مهم برای شما باشد، پس واقعا اهمیتی ندارد که شما کدام مرورگر را انتخاب می کنید. برخلاف چیزی که فروشندگان مرورگرها ممکن است ادعا کنند، آزمایش های انجام شده نشان می دهد هر مرورگری برای استفاده هر شخص به اندازه کافی پرسرعت است. در این آزمایشها، مشخص شده است که اگرچه تفاوتهای زیادی در کنترل کردن جاوا اسکریپتی وجود دارد ولی در حقیقت page-loading نشان می دهد که این تفاوتها بسیار جزئی هستند. تا زمانی که شما دو مرورگر را همزمان روی یک رایانه اجرا نکنید، متوجه نمی شوید یکی از آنها صفحه را در 1.5 ثانیه بارگذاری می کند و دیگری در 2.5 ثانیه. و در حقیقت عوامل دیگری مانند سخت افزار رایانه شما، سیستم عامل شما و سرعت ارتباط شما با اینترنت، همه سرعت مرورگر شما را تحت تاثیر قرار می دهد .

اکنون که سرعت تبدیل به استاندارد پایه ای در همه مرورگرها شده است، شما باید به جنبه های دیگر مرورگرها مانند اینترفیس، پایداری، امنیت، سهولت در استفاده و add-on ها توجه کنید. خبر خوش این است که تمام مرورگرهای اصلی رایگان هستند، و اگر شما مرورگری را دوست نداشتید می توانید یکی دیگر را دانلود کرده و امتحان کنید تا زمانی که مرورگری را که برای شما مناسبتر است بیابید.

Extension ها و add-on ها

تعدادی از بهترین قابلیتهای مرورگرها کار طراحان مرورگرها نمی باشد، برنامه نویسان مستقل add-on های کاربردی را طراحی  می کنند که شما می توانید به طور رایگان آنها را دانلود و نصب کنید. همه مرورگرها از extension های یکسانی پشتیبانی نمی کنند، برخی از آنها از هیچ Extesion ای پشتیبانی نمی کنند. در ادامه هر مرورگر از نظر نوع add-on هایی که پشتیبانی می کند، انواع در دسترس add-on ها برای هر مرورگر و سهولت نصب و پاک کردن آنها بررسی می شود.

Microsoft Internet Explorer 8.0

IE به شما اجازه نصب کردن انواع نوارابزار را می دهد، که شامل نوارابزارهای جستجو هم میشود. نسخه 8.0 شامل Web Slice ها و Accelerator ها هم می شود.

 Web Slice ها، add-on هایی هستند که به شما این امکان را می دهند تا بدون بازدید از سایتی اطلاعات به روز شده ای از آن سایت را در اختیار داشته باشید. به عنوان مثال  Web Slice در eBay، حراج ها را دنبال می کند.

Accelerator ها شورتکاتهایی برای  وظایفی هستند که شما می خواهید روی مرورگرتان انجام دهید. به عنوان مثال اگر شما قسمتی از یک متن را انتخاب کنید، آیکن آبی رنگی در کنار آن ظاهر می شود. اگر شما روی آن آیکن کلیک کنید، منویی باز می شود که به شما امکان ترجمه متن انتخاب شده، جستجوی متن و یا بررسی اینکه این متن آدرس است یا خیر را می دهد.  برای اطلاعات بیشتر در زمینه add-on های IE به ieaddons.com مراجعه کنید.

Mozila firefox 3.6

Firefox اولین مرورگری بود که سالها پیش از extension ها پشتیبانی کرد. اگرچه مرورگرهای دیگر تا حدودی به استانداردهای آن نزدیک شده اند ولی Mozila هنوز هم در صدر قرار گرفته است. Mozila کتابخانه ای حاوی هزاران هزار add-on و extension دارد، که در گروه های  متنوع شامل add-on های امنیتی و ابزارهای social-networking طبقه بندی می شوند.

در Firefox شما می توانید از منوی  Add-ons<="" p="">

Google Chrome 5.0

Chrome برای اولین بار در اواخر سال گذشته پشتیبانی از extension ها را در دستور کار خود قرار داد و Google کتابخانه پرباری شامل آیکن های نوارابزار های گوناگون و آپدیت های آب و هوا را دارا می باشد.(برای دسترسی به کتابخانه Chrome به tinyurl.com/yzL27ju مراجعه کنید.)

آپدیت کردن extension ها در Chrome بسیار منظم تر از Firefox انجام می شود و extension ها یکپارچه تر شده اند. اگرچه Chrome همتای خوبی برای Firefox از نظر وسعت extension ها نمی باشد.

Apple Safari 5.0

پشتیبانی از extension ها در نسخه اخیر Safari قرار گرفته است و در حال حاضر  extension هایش کم هستند. تنها در بلاگ safariextensions.tumblr.com مطالبی در رابطه با extension های Safari قرار داده می شود، اگر چه Apple تصمیم دارد در آینده نزدیک گالری از extension های خودش راه اندازی کند که انتظار می رود این امر به زودی صورت پذیرد.

Opera10.6

Opera به وسیله widget هایش به مشی کاملا متفاوتی دست زده است، این widget ها که تا حدی مشابه widget های windows 7 می باشند برنامه های کوچکی هستند که می توانند آپدیت های سریع در زمینه اخبار، آب و هوا و ورزش فراهم آورند. Widget های Opera به همراه مرورگر اجرا نمی شوند، آنها برنامه های مستقلی هستند که در کنار سایر نرم افزارهایتان اجرا می شوند. این بدان معنا می باشد که این widget ها حتی زمانی که شما Opera را می بندید، باز می مانند. ولی کار زیادی برای افزایش کارایی مرورگر انجام نمی دهند.

بهترین extension : Mozila firefox 3.6

اگرچه تشابهات زیادی در زمینه پشتیبانی از add-on  ها در همه مرورگرها وجود دارد، Firefox به علت طراحی خوب extension ها و کتابخانه غنی اش در صدر این رده بندی قرار گرفت.

HTML5 : آینده وب

همانطور که هر طراح وب هم به شما خواهد گفت، برای اینکه یک سایت صحیح کار کند و در همه مرورگرها درست به نظر برسد، مهارت زیادی لازم است. این کار معمولا به این معنی است که توافق هایی انجام شده و استانداردهایی رعایت شود، که از تجربه کاربر می کاهد.

برخی از فناوری هایی که در آینده ارائه خواهند شد می توانند این موضوع را تغییر دهند. استانداردهای جدید CSS3 و HTML5 این نوید را می دهند که به طراحان انطاف پذیری بیشتری بدهند تا آنها مجبور نباشند به نیرنگ و ترفند متوسل شوند.

تعدادی از بخش های HTML5 هنوز نیاز به بحث و تبادل نظر های زیادی برای به نتیجه رسیدن دارد و این امر تا حدود 12 سال آینده به انجام نمی رسد. یکی از این بخش ها انتخاب فرمت مناسب برای اجرای ویدئو روی وب است. Apple از استاندارد H.264 پشتیبانی می کند، ولی فقط تا سال 2016 امکان اسفاده رایگان از آن تضمین شده است. سایر فروشدگان مرورگرها مانند Mozila از Ogg Theora پشتیبانی می کنند زیرا دارای کد باز می باشد، ولی نگرانی ها در مورد کیفیت آن رو به فزون است.

Google اخیرا WebM (webmproject.org) را معرفی کرده است، رقیب دیگری برای فرمت مناسب برای ویدئو های روی وب. مایکروسافت هم بیان کرده است که در IE9.0 از هرسه این فرمت ها پشتیبانی خواهد شد.

در حال حاضرتعدادی از مرورگرهای رایج برخی از خصیصه های HTML5 را پشتیبانی می کنند.  اگر شما بخواهید دمو های HTML5 را اجرا کنید، Apple، Google و مایکروسافت آنها را پوشش می دهند.به آدرس apple.com/html5 برای دریافت دموهای Apple، به html5rocks.com برای دریافت دموهای Google و به ie.microsoft.com/testdrive برای دریافت دموهای مایکرسافت، مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر در زمینه HTML5 و CSS3 به tinyurl.com/2fmzk9q مراجعه کنید.

سرعت

توسعه دهندگان مرورگرها غوغای زیادی برای سرعت بارگذاری صفحات توسط محصولاتشان برپا کرده اند. چه کسی می تواند آنها را سرزنش کند امروزه همه می خواهند سریعترین باشند.اگرچه هنوز هم تفاوتهای ناچیزی در آزمایش های انجام شده سرعت page-loading  مشاهده می شود. یافته ها نشان می دهد که ادعای برخی مرورگرها در زمینه سرعتشان اغراق بیش از حد است.

کارایی جاوااسکریپت

بر اساس استاندارد SunSpider برای مرورگرها، Chrome با تکمیل کردن مجموعه آزمایش ها در زمان میانگین  301.1ms، بهترین کارایی جاوااسکریپتی را پیشنهاد می دهد .

Opera و Safari مکانهای دوم و سوم قرار گرفتند و آزمایش را به ترتیب در زمانهای 575.4ms و 597.7ms تکمیل کردند.  Firefox با زمان 902.5ms در رده چهارم و IE با تفاوت قابل ملاحظه ای  با زمان 3.903.2ms در آخر قرار گرفت.

به این علت که جاوااسکریپت در برنامه های وب حتی وبسایتهای معمولی بسیار رایج شده، معیار خوبی برای سنجش می باشد. SunSpider هم روش خوبی برای اندازه گیری کنترل جاوااسکریپتی است، هرچند مقیاس مناسبی برای سنجش سرعت نهایی مرورگر نمی باشد، و جنبه های مختلفی سرعت مرورگر را تحت تاثیر قرار می دهد.

بهترین کنترل جاوااسکریپتی: Chrome

مرورگر Google در این آزمایش با فاصله زیادی از رقبایش پیش افتاد.

 آزمایش های Page-loading

 هرچند که مرورگر Chrome سریعترین مرورگر در آزمایش های page-loading شناخته شد ولی تفاوتهای سرعت ها در بین این پنج مرورگر بسیار جزئی بود. زمان میانگین page-loading برای Google Chrome، 1.75   ثانیه بود که سریعترین در بین این پنج مرورگر است. Apple Safari 5.0 با زمان نهایی 1.89 ثانیه در رده دوم قرار گرفت.

در بسیاری موارد سرعتهای page-loading بسیار نزدیک به هم بودند. برای مثال در آزمایش سایت ebay.com، چهار تا از پنج مرورگر صفحه را در 0.8 یا 0.9 ثانیه بارگذاری کردند، تنها Opera زمانی بیشتر از یک ثانیه داشت یعنی 1.09 ثانیه که تفاوت خیلی زیادی با سایرین ندارد. 

Opera کندترین مرورگر در سه تا از هشت آزمایش live-site بود. در دو تا از این سه آزمایش، Opera به طور قابل توجهی از بقیه عقب افتاد. البته یک ثانیه فرق چندانی ندارد ولی در بررسی به صورت درصدی، مهم است.

از طرف دیگر Opera در دو آزمایش از سه آزمایش شبکه های داخلی از بقیه پیشی گرفت. توضیح علت به دست آمدن این نتایج کاملا مقدور نیست، درآزمایشهای page-loading در سایت های زنده  نتایج تکراری تولید شد اما امکان این نیز هست که مرورگرهای دیگر بهتر از Opera بتوانند شبکه های داخلی را کنترل کنند.

در دنیای وا


:: بازدید از این مطلب : 361

|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: